! Soignez-vous        ! Sich pflegen         

Tu Centro de Masajes       

Gràcies per visitar-nos!                
CITES:   TEL   691 910 799 

Per l'obertura del centre es mantindrà els preu que figuren per temps limitat.

Por la apertura del centro se mantendrá los precio que figuran por tiempo limitado.

El teu centre de massatge pot ajudar-te en valència a solucionar els teus problemes de dolors amb massatges relaxants per l'estrès i la circulació. Un massatge descontracturant per als mals de les contractures musculars i terapèutics en els circulatoris i per equilibrar la teva energia.

També en El teu centre de massatges València podem introduir-te en Zazen, la meditació i el retrobament amb tu mateix, i la trobada amb l'harmonia de l'entorn i el teu propi equilibri.


Porta'ns AL TEU MÒBIL

Així podràs revisar o recordar el tipus de massatge que vols, el seu preu, perquè serveix o qualsevol altra consulta, així com consultar el bloc o escriure'ns un comentari.

El teu centre de massatges pot ser eficaç en la teva lluita contra el dolor. ¿Perquèvas a estar amb molèsties, si amb un massatge pots acabar amb elles?
Cuida't i no maltractis teu cos. No ho deixis per demà. Tens el oportunitat, si vius aValència de posar solució als teus dolors o lesions. Som a la platja de la Malva-rosa.
Ara a valencia pots resoldre les lesions que porten amb tu tant de temps, l'estrès,les contractures, esquinços, ciàtiques, d'una sola vegada. !! No t'ho pierdas¡¡